Північнокорейські війська пересуваються до Росії: дані супутників

Супутники зафіксували переміщення тисяч військових до росії

Пересування військ КНДР до росії фіксується з супутника. Це до 12 тисяч військових, у Владивостоці вже розгорнутий спецназ у чисельності 1500 вояків. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко, інформує портал "Коментарі".

"Розвідка Південної Кореї стежить за всім. Наша розвідка також все знає", – зазначив керівник ЦПД.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Спеціалісти найвищого рівня. Стало відомо, кого КНДР збирається відправити в Україну

Північна Корея може перекинути в Україну військових із Сил спеціальних операцій (SOF).

Як пише британська газета The Telegraph, північнокорейські війська SOF є "одним із найсекретніших підрозділів такого роду у світі". Видання зазначає, що у доповідях західних аналітиків SOF називають "висококваліфікованими військами, оснащеними найкращим спорядженням, доступним для небезпечних, але важливих місій".

Повідомляється, що північнокорейський спецназ чисельністю 200 тисяч особового складу має у розпорядженні 12 легких піхотних бригад, 3 розвідувальні підрозділи, 3 повітряно-десантні дивізії та 3 снайперські підрозділи. Водночас, зауважує газета, військові експерти вважають, що спецназ КНДР відстає в обладнанні для дешифрування сигналів та наведення, а також не має передового вибухового озброєння.

Читайте також: Окупанти відвоювали позиції у Курській області: на кордоні діють чеченці

Російські війська нещодавно просунулися в межах головного українського виступу в Курській області та продовжили бойові дії у цьому районі 19 жовтня. Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW), інформує портал "Коментарі".

Ворожі військкори 19 жовтня заявили, що російські війська відбили обмежені атаки українців через міжнародний кордон у районі Вольфіно та Теткіно у Глушківському районі (на захід від головного українського виступу в Курській області). Повідомляється, що підрозділи російського 1434-го Ахматівського полку "Чечня" продовжують діяти у Глушківському районі.

Деталі – за посиланням.