Перша леді України поділилася мріями про майбутнє після війни

Олена Зеленська зізналася, що найбільше хоче побачити усмішку чоловіка

У недавньому інтерв'ю для словенського видання OnaPlus, Олена Зеленська, Перша леді України поділилася своїми роздумами та мріями про майбутнє країни.

З початком повномасштабного вторгнення повсякденне життя українців змінилося кардинально. Не залишаючись осторонь загальнонаціональних випробувань, сім'я Зеленських також зіткнулася з необхідністю адаптуватися до нової реальності, де щодня приносить нові виклики, так і можливості для прояву сили духу і надії на краще.

У своєму інтерв'ю Олена Зеленська зізналася, що війна змушує переглянути багато життєвих пріоритетів і планів. Тим не менш, вона висловила впевненість у швидкому настанні мирних часів і поділилася особистою мрією, яка стала символом загальнонаціонального прагнення миру та благополуччя.

"Мрію побачити на обличчі чоловіка безтурботну посмішку довоєнної доби," - каже Олена. Ці слова відбивають як особисті сподівання, а й загальну надію на завершення війни, відновлення країни й повернення до мирного життя.

Перша леді наголошує, що шлях до світу буде важким і довгим. Попереду — відновлення зруйнованих міст та сіл, повернення вимушених переселенців, лікування ран як фізичних, так і душевних. Але найголовніше, за її словами, це кінець смерті та руйнувань, які стали постійними супутниками українців останніми роками.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський у недавньому інтерв'ю італійському телеканалу Rai 1 поділився зворушливими деталями з життя своєї сім'ї , які відображають загальнонаціональний досвід у ці непрості часи.