Окупанти зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках: подробиці

російські військові зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках

окупанти змушені були переміститися на окуповану територію Херсонської області, адже зазнали суттєвих втрат на Миколаївському та Криворізькому напрямках. Про це повідомляють у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ за 27 травня.

У повідомленні йдеться, що через втрати в окупантів триватиме доукомплектування розбитих підрозділів армії РФ.

"На Миколаївському та Криворізькому напрямках ворог у рамках логістичного забезпечення та доукомплектування підрозділів, що зазнали втрат, перемістив до Херсонської області автомобільну техніку, бойові броньовані машини та реактивні системи залпового вогню", - повідомляють у зведенні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у РФ нова тактика у війні проти України. Представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив, що війна з російським агресором буде довготривалою . За його словами, зараз завдання армії РФ – вийти на межі Луганської та Донецької областей, а також закріпитись на захоплених територіях Херсонської. Експерти розповіли виданню "Коментарі", як росіяни змінили тактику через три місяці війни. І що нам потрібно, щоби переломити ситуацію на свою користь. Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов вважає, що росіяни стали обережнішими. І не йдуть нахрапом, як у перші тижні та навіть місяці. На його думку, для того, щоб зламати ситуацію, нам потрібна далекобійна артилерія, причому у значній кількості. Не 10-50 гаубиць, а 300-350. Три-чотири повноцінні артбригади. Потрібні реактивні системи залпового вогню (РСЗВ), авіація.