Окупанти вдарили по Херсону: влучання сталося у багатоквартирний будинок

Вранці окупанти вдарили по Херсону артилерією, постраждало двоє людей – розпочато розслідування

За даними Херсонської обласної прокуратури, 25 жовтня близько 06:40 військові армії рф з артилерійської зброї обстріляли Херсон.

Поцілили по багатоквартирному будинку.

Поранення дістали двоє жителів - 64- річна жінка та чоловік 72 років. За даними Херсонської ОВА, у 64-річної жінки діагностували вибухову травму та уламкові поранення ніг. 72-річний чоловік дістав вибухову травму і контузію.

Бригада “швидкої” надала обом потерпілим меддопомогу на місці.

Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.



Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ворог завдав ударів по поштовому відділенню: є загиблі та поранені

24 жовтня 2024 року, близько 16:30, російська армія обстріляла селище Олексієво-Дружківка Краматорського району. Мішенню для ворога став об’єкт цивільної інфраструктури – одне з місцевих поштових відділень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Донецької обласної прокуратури.

Внаслідок ворожої атаки 19-річний працівник та громадянин 21 року отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Ще одного чоловіка 37 років доставлено до медичного закладу з мінно-вибуховою травмою. Йому надається кваліфікована допомога. Наразі на місці події триває розбір завалів та проводяться пошукові роботи. Тип використаної зс рф зброї та остаточна кількість постраждалих встановлюються.