Окупанти вдарили по геріатричному центру на Херсонщині

Під обстрілом опинилися медики, які перебували в закладі

Вночі окупанти вдарили по геріатричному центру на Херсонщини, постраждало двоє медпрацівників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської обласної прокуратури.

За даними слідства, 9 жовтня близько 02:00 військові армії рф з артилерійської зброї обстріляли Степанівку у Херсонському районі.

Поцілили по території геріатричного центру.

Поранення дістали двоє медичних працівників.

Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили КАБами по Харкову: що відомо про “прильоти”

У Харкові пролунали вибухи — ворожі війська обстріляли місто КАБами. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Харківського міського голову Ігоря Терехова.

Близько 17:00 він повідомив, що за попередньою інформацією удар КАБу прийшовся по багатоповерхівці в Київському районі. Спочатку мер міста повідомив, що внаслідок ворожого обстрілу є один загиблий, згодом повідомив про двох загиблих внаслідок удару.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов підтвердив, що внаслідок обстрілу дві людини загинули.

За даними Ігоря Терехова, внаслідок обстрілу дві людини загинули, ще троє осіб отримали поранення. Також у результаті удару пошкоджено 15 багатоквартирних житлових будинків у Салтівському районі. “На місці працюють усі відповідні служби та волонтери. Вже сьогодні ввечері почнемо закривати вікна. А завтра зранку на місці розпочне працювати ЦНАП, де люди зможуть отримати допомогу в оформленні документів на Є-Відновлення”, — зазначив Ігор Терехов.