Окупанти скинули вибухівку на автівку з родиною: є загиблі та поранені

На Херсонщині окупанти розстріляли з дрона цивільну автівку

Росіяни атакували з дрона автівку, що їхала трасою неподалік Томиної Балки на Херсонщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

На жаль, 72-річний чоловік дістав поранення, несумісні з життям.

До лікарні доставили 35-річного чоловіка з вибуховою травмою, контузією та пораненням руки. Йому надають необхідну меддопомогу.

Пізніше стало відомо, що в автівці, яку росіяни атакували дроном поблизу Томиної Балки, постраждала мати з дитиною.

У 35-річної жінки й 11-річного хлопчика діагностували вибухові травми та уламкові поранення.

Бригада “екстренки” надала потерпілим медичну допомогу на місці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Херсонщині пролунав потужний вибух: є поранені

Учора у селі Львове на Херсонщині через детонацію вибухівки постраждала місцева жителька. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської ОВА.

53-річна жінка на скутері наїхала на розтяжку. Внаслідок детонації вона дістала вибухову травму і забій грудної клітини. Сьогодні потерпіла звернулася до лікарні. Їй надали необхідну меддопомогу, стан жінки – задовільний.

"Нагадуємо про три основні правила мінної безпеки: не підходь, не чіпай, телефонуй 101 або 102!", – наголошують в ОВА.

Читайте також: 25 жовтня близько 06:40 військові армії рф з артилерійської зброї обстріляли Херсон. Поцілили по багатоквартирному будинку. Поранення дістали двоє жителів — 64- річна жінка та чоловік 72 років. За даними Херсонської ОВА, у 64-річної жінки діагностували вибухову травму та уламкові поранення ніг. 72-річний чоловік дістав вибухову травму і контузію.