Окупанти скинули дрон на вантажівку з газовими балонами: загинули люди та мала дитина

Автівка перевозила побутовий газ людям

Вкотре ворог атакував прикордоння Корюківського району Чернігівщини. Росіяни свідомо поцілили безпілотником в автівку, яка везла скраплений газ людям. Балони з газом здетонували. Загорілися житлові будинки. Про це повідомив начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Попередньо відомо про трьох загиблих. Серед них - 6-річна дитина.

За даними Нацполіції, серед загиблих – водій та експедитор вантажівки, а також дівчинка 2018 року народження. Ще четверо людей поранені – з них двоє дітей віком 13 та 4 років. Усіх госпіталізували. На допомогу медикам прибули лікарі-хірурги з Корюківської лікарні. Двох дітей стабілізували і перевели в Чернігівську обласну дитячу лікарню. Стан тяжкий.

"Чи знали росіяни, куди вони б’ють? Однозначно знали. Більше того, вони розуміли всі наслідки.

Правову оцінку діям ворога мають дати правоохоронці. Міжнародна спільнота повинна відреагувати.

росія - терорист. Терористи не спиняться самі, їх треба зупиняти", – наголосив голова ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Згоріло ціле селище та люди живцем: більше тисячі будинків знищено через лісову пожежу наХарківщині

Четверо людей згоріли живцем на Харківщині. Двоє жінок-переселенок, ще одна місцева та один чоловік. Вони просто не встигли втекти — полум'я розповсюджувалося шаленими темпами. Про наслідки масштабної пожежі на Харківщині, яка забрала життя людей, повідомив начальник Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов.

"Вогонь знову прийшов з Донеччини — з боку села Рубці перекинувся на Борівське лісництво. Верхова пожежа охопила ландшафтний парк “Червонооскільський”, а далі почала наближатися до села Піски-Радьківські. Саме в цій місцевості, на території одного з благодійних фондів і загинули люди, ще двоє отримали опіки", – повідомив головний слідчий області.