Окупанти обстріляли критичну інфраструктуру: виникли проблеми на залізниці

Вночі ворог завдав ударів по Миколаївській області

У ніч на 30 вересня окупанти завдали ударів по Миколаївській області безпілотниками. Про це повідомив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім, інформує портал "Коментарі". Силами та засобами Протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено три БпЛА типу "Shahed 131/136".

Сьогодні вночі, 30 вересня, у районі, внаслідок ворожої атаки виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури у Баштанському районі. Залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків. Інформація про постраждалих уточнюється.

Вночі "Укрзалізниця" повідомляла, що у зв’язку з ворожим обстрілом у Миколаївській області, перегін Долинська — Миколаїв було закрито для руху поїздів з міркувань безпеки.

Поїзд 121/122 Київ — Миколаїв буде курсувати до ст. Долинська.

Вже зранку в "Укрзалізниці" повідомили, що продовжують долати наслідки нічних ворожих обстрілів на Миколаївщині.

Пасажири поїзда №122/121 Київ — Херсон дісталися станції Долинська, звідки о 08:00 вирушить перший автобусний трансфер до Херсона та Миколаєва.

Зворотний рейс до Києва ввечері поки що так само планується з автобусними трансферами від херсонського (16:40) та миколаївського вокзалів (21:46) із посадкою до вагонів по станції Долинська.

"Всіх довеземо так чи інакше", – резюмували у відомстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Фельдшер їхав за колонами ЗСУ по сто кілометрів, щоб навести на них удари

СБУ затримала на Вінниччині агента рф, який "сідав на хвіст" колонам ЗСУ, щоб дізнатися їхні маршрути і скоригувати по них удар

Контррозвідка Служби безпеки затримала агента фсб, який працював на рф у центральних регіонах України. Зловмисник шпигував за переміщенням бойової техніки Сил оборони у напрямку передової. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію пресцентру Служби безпеки України.

Під "прицілом" ворога були підрозділи ЗСУ, що рухалися автошляхами Вінницької та Черкаської областей.