Окупантам грошей не платять і "танки мруть": ще одне перехоплення ГУР

Окупанти за документами служать у Москві

Військовослужбовець рф, що зараз перебуває в Харківському регіоні, в перехопленому телефонному діалозі розказав, що, як свідчать його документи, він перебуває в своїй країні – рахується, як стрілець-гранатометник Ямпільського полку в місті Москва. Про це повідомили представники ГУР Міноборони, оприлюднивши дані перехоплених розмов загарбників.

Загарбник ще повідав про недораховані виплати. Згадуючи цей факт, він наголосив, що обговорювати таку інформацію поза межами полку заборонено.

"Гроші мені теж не платять. Я за два місяці отримав 80 тисяч, а має вже 400 бути", - скаржився він.

Ще російський окупант розповів про те, як вони наступали останнього разу, після цього бою з представників особового складу цієї частини залишилась живою лише їх третя частина.

"Танків вже не вистачає. Танки у мене мруть... З 30 осіб залишилося 11", - розповідав окупант.

Ще російський військовослужбовець мав претензії до власного керівництва.

"Начальство таке кончене, бл*ять, нас еб*шать навіть свої. Арта х*ярить, прям буває по нас. Я не думав, що після Чечні мені ось це. Це не війна - це кончене все. Я кажу, це останній раз, коли я за армію підписався", - підсумував загарбник рф.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дружини бойовиків "Л/ДНР" масово пишуть листи Путіну. Жінки обурюються, що їх чоловіків окупанти масово почали брати до своєї армії під повномасштабного вторгнення в Україну, проте після того, як ті потрапили в полон Москва не збирається включати їх в списки на обмін. В основному під мобілізацію підпадають люди робітничих спеціальностей: шахтарі, будівельники, сантехніки тощо.