Обстріл російських складів викликав землетрус у Тверській області

Найпотужніші вибухи у Торопці спровокували невеликий землетрус

Слабкий землетрус магнітудою 2,8 стався за 17,6 км від Торопця в Тверській області Росії рано вранці в середу, 18 вересня 2024 року о 3:56 ранку за місцевим часом. Про це повідомляє моніторинговий сайт Volcanodiscovery . Землетрус мав дуже невелику глибину 0 км і не відчувався (або принаймні не повідомлялося про це).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Потужні вибухи на складі боєприпасів у Росії: Торопець засвітився і потонув у диму

У ніч на 18 вересня через атаку дронів по місту Торопець Тверської області Росії виникла сильна пожежа та детонація на складі боєприпасів. Через небезпечну ситуацію губернатор області Ігор Руденя заявив про часткову евакуацію населення.

Як повідомила місцева влада міста Торопець Тверської області РФ, у ніч на 18 вересня відбулася масова атака дронів, також працювали засоби ППО. Близько третьої ночі місцеві жителі почули потужні вибухи – відбулася детонація на складі боєприпасів.

Губернатор області Ігор Руденя визнав атаку, але зменшив її наслідки, заявивши, що всі дрони збиті та сталося падіння уламків. Проте місцеві жителі опублікували кілька відео, які зафіксували вибухи. За їхніми словами, все місто Торопець засвітилося і втопилося в диму.

Згодом місцева влада оновила розпорядження і повідомила, що жителів Торопця евакуювали до сусіднього міста Тверської області — Західної Двіни.

Також зупинено роботу дитячих садків та шкіл у Західнодвінському муніципальному окрузі. Де ще були вибухи сьогодні окрім Тверської області – читайте за посиланням .