Не вважають за людей. РФ засекретила інформацію про своїх поранених

Кремль приховав інформацію, скільки російських військових отримали інвалідність

Міністерство оборони РФ засекретило дані про кількість військових з інвалідністю.

Більше того, за даними Центру національного спротиву, покалічених на війні проти України ворог намагається не комісувати, а повертати на передову після мінімального лікування.

Повідомляється, що зникли дані й про тих, хто отримує пенсію через втрату годувальника, за допомогою яких можна було дізнатися про кількості загиблих росіян.

У Центрі спротиву відзначили, що приховування відповідної інформації - звична практика для російських окупантів.

У Центрі спротиву також повідомили, що незмінні підходи Росії до формування та виховання бойового духу у своїх військових спостерігаються на тимчасово окупованій Донеччині, де незгідних кидають в яму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна заявила про готовність запросити на наступний саміт миру РФ – це головне досягнення саміту, який пройшов у Швейцарії, пише журнал Time. Видання наголошує, що на конференції стало очевидно, що "мрія Андрія Єрмака про глобальну коаліцію зруйнована". Time відзначає, що на саміт не прибув Китай, а Саудівська Аравія погодилася направити посла лише після того, як Володимир Зеленський в останній момент здійснив поїздку в королівство.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Україна втратила чимало можливостей для налагодження продуктивної співпраці з Китаєм, вважає політолог Євген Магда. "У нас відносини з Китаєм – це вектор профуканих можливостей. В українських посадовців не з’явилося розуміння Китаю. Ми не зуміли конвертувати у політичну співпрацю кілька років інтенсивного економічного партнерства з Китаєм", – наголосив Євген Магда.