Не треба: Лукашенко пригрозив "суперникам" Третьою світовою

Лукашенко, подібно до Путіна, вдався до погроз.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив із черговою загрозою щодо можливого нападу на його країну. Як повідомляє агентство Belta, Лукашенко заявив, що будь-який напад на Білорусь призведе до початку Третьої світової війни.

"Хочу попередити наших опонентів і суперників. І тих, хто ще цього не зрозумів. Не варто навіть пробувати. Напад на Білорусь — це третя світова війна", — підкреслив Лукашенко у своїй заяві.

Така риторика з боку білоруського лідера є продовженням його агресивних заяв і намаганням зміцнити свої позиції в умовах міжнародної ізоляції та підтримки військової агресії Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко розповів, які території Білорусі та України хоче отримати Польща. Так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що його країна нібито не веде агресивної політики проти сусідньої Польщі, їй не потрібна війна із цією країною.

Він заявив, що Білорусь готова просто зараз нормалізувати відносини з Польщею. При цьому він додав, що хоче, щоб у Польщі було тихо і спокійно.

За його словами, нібито Польщу намагаються зробити "маріонеткою" Сполучених Штатів Америки. При цьому він не розуміє, навіщо Варшаві витрачати 5% ВВП та мільярди доларів на закупівлю зброї.
При цьому він додав, що нібито підкорити Білорусь неможливо, адже має багато друзів.

Також "Коментарі" писали про те, що Лукашенко зізнався, завдяки яким країнам Білорусь обходить санкції. Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що завдяки співпраці з Росією, Китаєм та іншими країнами Білорусь змогла мінімізувати ефект від санкцій Заходу, які були накладені на країну через її співучасть у вторгненні в Україну.