Назавжди 25 років: під Бахмутом загинув відомий український фігурист

Дмитро Шарпар входив до складу національної збірної України з фігурного катання

Під час жорстоких боїв із загарбниками в районі Бахмута загинув відомий 25-річний фігурист Дмитро Шарпар. Про те, що спортсмен поліг в боях на Донеччині, інформують на сторінці Skate Ukraine в соціальних мережах. Як стверджують представники цієї організації, харківський спортсмен загинув 23 січня.

"Дмитро виступав у парі з Анастасією Побіженко, був срібним призером чемпіонату України та увійшов до топ-10 на Юнацьких Олімпійських іграх-2016", - написали його колеги.

Щирі слова співчуття рідним Дмитра Шарпара залишив український скелетоніст Владислав Гераскевич.

"Співчуття близьким Дмитра та усій спортивній українській родині…

Разом з Дмитром брали участь у Юнацьких Олімпійських іграх у Ліллехаммері-2016.

В той самий час російське фігурне катання влаштовує льодові шоу на підтримку геноциду українців", - висловив свою думку у Твіттері Гераскевич.

Під час кар’єрного росту Дмитро Шарпар був в складі вітчизняної збірної країни з фігурного катання. Фігурист працював в парі із знаною українською фігуристкою Анастасією Побіженко.

Після того, як він завершив спортивну кар'єру, Дмитро виступав, як артист циркового шоу на льоду "Гранд".

25-річний спортсмен добровільно вирушив захищати свою країну від початку повномасштабного вторгнення загарбників РФ.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало. Відомий продюсер Потап розповів в подробицях про смерть молодого режисера Олега Бобало. З'ясувалось, що цей український кіномитець поліг геройською смертю, обороняючи з іншими військовими Бахмут. При цьому Потап сказав, що полеглий герой декілька разів приходив на виручку своїм товаришам, з якими воював, на полі бою. Сам він загинув від важкого осколкового поранення