Народна депутатка Безугла підтвердила знищення HIMARS: кого звинувачує

Мар’яна Безугла вказує, що росіяни без жодних перешкод знищили HIMARS та винищувач МіГ-29.

Народна депутатка Мар’яна Безугла розповіла про знищення HIMARS на Сумщині, а також удар, який призвів до влучання по українському винищувачу МіГ-29. За її словами, це сталось через те, що не було прикриття з повітря.

Мар’яна Безугла у Facebook прокоментувала знищення української військової техніки. Народна депутатка вважає, що через бої в Курській області суспільство могло відволіктись від інциденту в Дніпрі, де, на її думку, українські сили не здійснили прикриття з повітря, яке дозволило російському безпілотнику вистежити МіГ-29 для удару.

"Якщо пропустили, будучи думками на Курщині, повідомлення про знищення українського МіГ-29 в Дніпрі: ніхто з Командування Повітряних Сил ЗСУ не визнав, що знову не було прикриття з повітря, і його вистежив російський дрон. Коли літак сів на дозаправку та поповнення боєзапасу, літак знищили", - пише Безугла.

Нардепка також додає, що подібним чином Україна також втратила РСЗВ HIMARS у Сумській області.

"Також знищено HIMARS на Сумщині. Росіяни вели машину дроном і коригували без жодних для себе перешкод", - додала Безугла.

Раніше в соціальних мережах росіяни поширювали відео, де завдають удар по установці HIMARS. Тепер цю інформацію підтвердила Мар'яна Безугла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Безугла розкритикувала військове командування через оборону одного з українських міст.

Також "Коментарі" писали, що народна депутатка Безугла назвала тролінгом законопроєкт, до якого сама ж долучилась. За її словами це сталось через те, що деякі позиції народна депутатка в законопроєкті підтримує.