На Запоріжжі чоловік знайшов на своєму полі ФАБ-500 (ВІДЕО)

Бомба, на щастя, не розірвалася

На Запоріжжі місцевий аграрій знайшов на своєму полі п'ятсоткілограмову фугасну авіаційну бомбу ФАБ-500. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Чоловік одразу викликав саперів ДСНС, які вилучили, транспортували й знищили вибухонебезпечний предмет у спеціально підготовленому місці.

Пам'ятайте, у разі виявлення підозрілого предмета: Не підходьте! Не чіпайте! Телефонуйте 101, 102, 112!


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Херсонщині пролунав потужний вибух: є поранені

В Антонівці на Херсонщині двоє людей постраждали через детонацію російської вибухівки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської ОВА.

Поблизу зупинки громадського транспорту місцева жителька підняла із землі вибухонебезпечний предмет, який здетонував.

Внаслідок цього 59-річна жінка дістала вибухову травму, ампутацію кисті та стопи, множинні уламкові поранення ніг. Її стан – тяжкий.

Також 61-річний чоловік дістав вибухову травму і уламкове поранення спини.

“Швидка” доставила обох потерпілих до лікарні для надання меддопомоги.

Читайте також: Окупанти зранку вдарили по Харкову КАБами

О 4:10 ворог влучив КАБом у Київському районі Харкова. Пошкоджено гаражі в кооперативі, без постраждалих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними мера Харкова Ігоря Терехова, через обстріл авіабомбою пошкоджено гаражний кооператив, автомобілі та приватні житлові будинки. На щастя, жертв немає. Профільні служби продовжують обстеження місця події.