На війні загинув продюсер відомих телепроєктів

Чоловік захищав країну у лавах Збройних Сил

На війні загинув лінійний продюсер "СТБ" та "Нового каналу" Станіслав Житницький. Про це повідомили в Національній спілці журналістів України, інформує портал "Коментарі".

Медійник приєднався до лав ЗСУ з початком повномасштабного вторгнення. Був молодшим сержантом окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького і загинув цього тижня, виконуючи бойове завдання.

У команді Starlight Production він працював з 2017 року: обіймав посади старшого адміністратора та лінійного продюсера. Зокрема, брав участь у створенні популярних телепроєктів "Ревізор", "Детектор брехні", "Супермама" та "Супербабуся".

"Наше серце сьогодні з сім'єю, всіма близькими та друзями Станіслава. Завжди пам'ятатимемо нашого воїна, колегу та друга", – зазначили його колеги зі Starlight Media.

Інформацію про дату та місце прощання зі Станіславом вони повідомлять пізніше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На фронті загинув син Головного рабина України

12 вересня у Центральній синагозі відбулося прощання з сином Головного рабина України Матітьягу (Антоном), який загинув на фронті, захищаючи Україну. Про це рабин повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

В оголошенні повідомлялося, що 12 вересня о 13:00 у Центральній синагозі Києва відбудеться прощання з сином Головного рабина України Моше Асмана і Рабаіт Хани Матітьягу (Антоном) Самборським, який загинув на фронті, захищаючи Україну. Поховали героя на єврейському цвинтарі.

Читайте також: В Одесі 19-річний курсант Одеського державного університету внутрішніх справ Артур Дідур раптово помер під час гри у волейбол. З відео в соцмережах видно, що хлопець зробив стрибок, після чого схопився за голову і впав.