На відео показали, як виглядає найпопулярніший курорт південної України під окупацією

Через війну Росії проти України в Кирилівці цього року немає туристів

Як повідомляє портал "Коментарі", частина Запорізької області продовжує залишатися під окупацією, у тому числі селище Кирилівка – морський курорт Запоріжжя, про яке знає вся країна. Зважаючи на те, що зараз починається активний туристичний сезон у самій Кирилівці немає взагалі туристів. Як видно з відео, бази відпочинку не працюють, там немає зв'язку і якщо поглянути на саме селище, то здається, що він вимер.

Де-не-де зустрічаються одиночні перехожі. Відео зняла мешканка Мелітополя, який також окуповано. Жінка по роботі приїхала до Кирилівки та показала на відео, що зараз відбувається у селищі.

Як видно з відео, більшість магазинів закриті, бази відпочинку теж порожні. Жінка звертає увагу на те, що раніше ще до того, як селище було окуповане росіянами, у Кирилівці завжди продавали рибу, фрукти прямо на узбіччі доріг. Можна було купити свіжі продукти досить дешево. Тепер на узбіччях доріг ніхто не продає продукти. І навіть крамниці не працюють.

Жінка зняла море. Вона здивована тим, що цього року червень видався дуже спекотним, у морі немає медуз, але в Азовському морі ніхто не купається, рибалок також не видно.

Читайте на порталі "Коментарі" - статус кандидата для України – у ЄС три країни категорично проти, з ними продовжуються переговори, поки що час до вирішального саміту ЄС є.

Також видання "Коментарі" повідомляло - країна-зрадник: експерт розповів, від кого в Євросоюзі ми так і не дочекаємось обіцяного важкого озброєння.