На півдні України гелікоптери ЗСУ завдали парного удару по скупченню живої сили та техніки окупантів: подробиці

Залишаючи Зміїний, окупанти знищували військову техніку, документацію та майно

В операційній зоні Сил оборони півдня України противник продовжує ведення бойових дій щодо оборонних позицій у тактиці дистанційних вогневих поразок. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Минулої доби українськими авіаторами було завдано парного вертолітного удару по скупченню живої сили та військової техніки ворога.

Також ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони продовжують завдавати ударів по супротивнику. Втрати окупантів на півдні України за минулу добу склали:

• 35 окупантів;

• два танки Т-72Б3;

• чотири одиниці броньованої техніки.

"Завершуючи екстрену евакуацію особового складу з острова Зміїний, рашисти знищували військову техніку, документацію та майно. Імовірно, проведено мінування місцевості, причалу та навколишніх вод біля острова", - повідомляє ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ні про який "жест доброї волі" не йдеться: справжня причина відходу військ РФ з острова Зміїний. ВСУ не залишили російським військовим вибори.

Читайте також, що Україні потрібні системи ПРО: як захистити міста від ракет і як працює ППО. Навіщо протиракетна оборона – розповіли у Командуванні повітряних сил.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Просто бояться сказати про це вголос": Путін переконаний, що у світі багато однодумців. Путін вважає, що має багато однодумців у світі, проте вони "бояться підняти голови і сказати про це вголос".

Також "Коментарі" інформували про те, що росія відправляє в Україну стару військову техніку з найвіддаленіших регіонів. Росія проводить заходи у відповідь по всій території країни, включаючи найвіддаленіші регіони.