На острові Зміїний все у вогні: щонайменше 35 вибухів

ЗСУ провели чергову атаку на острові Зміїний

На острові Зміїний, який тимчасово окупований російськими військами, прогриміли десятки вибухів і почалася сильна пожежа. Як передає портал "Коментарі", про це вже повідомив сайт Думська, а також нардеп Олексій Гончаренко у себе в Телеграм. Офіційної інформації від Генштабу ЗСУ та Міноборони поки що не надходило.

Видання зазначає, що вперше інформація про гучні вибухи з'явилася від мешканців Бессарабії, які розповідають, що вперше дуже сильні вибухи були чутні приблизно о 4.30. Люди в пабликах діляться інформацією, що бачили ракети, що летіли у бік острова.

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що з самого ранку лише на одному острові Зміїний було щонайменше 35 вибухів.

"Поштові голуби принесли гарну звістку. На Зміїному з самого ранку вже 35 вибухів. Все палає. росіян залишається з кожним вибухом дедалі менше. Новини прекрасні", – написав Гончаренко у себе в телеграмі.

Читайте на порталі "Коментарі" - Дмитро Кулеба розповів, як воюватиме Україна, якщо постачання зброї не буде

Також видання "Коментарі" повідомляло - президент України Володимир Зеленський попередив українців, цей тиждень має стати важливим для України в історичному плані, тому що вся країна чекає на саміт ЄС, на якому має бути озвучено вердикт щодо статусу кандидата для України. Але є й небезпека, що Росія почне робити спроби більш масованого наступу. Таким чином країна-агресор намагатиметься зіпсувати українцям свято, намагатиметься військовим шляхом показати, що вона налаштована рішуче й надалі окупувати українську територію.