На місто в Харківській області окупанти скинули 12 КАБів

Що відомо про наслідки масованого обстрілу КАБами Куп'янська

Ворожі війська не припиняють обстріли Харківської області. У четвер, 19 вересня, зранку ворог завдав масованого удару по м. Куп'янськ - застосував 12 КАБів. Про це розповів голова Куп'янської РДА Андрій Канашевич в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє портал "Коментарі".

"За попередньою інформацією, прилетіло 12 КАБів. Внаслідок цього є суттєві руйнування приватного житла", - сказав він.

За словами голови райдержадміністрації, внаслідок повітряної атаки було пошкоджено щонайменше 13 приватних будинків. Є постраждалі. "Шість людей зазнали різного ступеня поранень. Наразі вони госпіталізовані. Це у нас три жінки, три чоловіки. Наймолодшому чоловіку 50 років, найстаршій жінці, що поранена, 85 років", - зазначив голова РДА.

За його словами, ворог не зменшує інтенсивність обстрілів, а навпаки нарощує. Зокрема, під постійною загрозою перебувають населені пункти вздовж річки Оскіл. Враховуючи безпекову ситуацію голова райдержадміністрації наголосив на необхідності посилити евакуацію населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що війська РФ КАБами обстріляли Харків. Близько п’ятої ранку ворог завдав ударів по місту попередньо трьома КАБами.

“Один КАБ був направлений і розірвався біля школи, біля дитячого садочку, там жодного військового об’єкта зовсім немає. Там у нас організована підземна школа для школярів і дійсно це справжній тероризм, який здійснює РФ проти харків’ян“, – заявив Харківський міський голова Ігор Терехов. Дізнатися детальніше про наслідки ворожої повітряної атаки можна за посиланням.