На Херсонщині росіяни втратили ще три склади боєприпасів та два склади ПММ: подробиці

Бойова авіація Збройних сил України завдала серії ударів по позиціях супротивника

Українські військові розповіли про ситуацію на півдні нашої країни. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що ситуація на півдні України залишається стабільно напруженою.

" Противник веде бойові дії на займаних рубежах, зміцнюється і мінує підступи до своїх позицій. Сил, ресурсів та мотивації вести наступальні дії не має", - ОК "Південь".

Бойова авіація Збройних сил України завдала серії ударів по опорному пункту, місцям скупчення техніки та особового складу, по налаштованій понтонній переправі та польовим складам супротивника у п'яти різних населених пунктах Херсонської області.

Внаслідок авіаударів та роботи українських ракетно-артилерійських підрозділів знищено:

• 33 окупанти;

• реактивна система залпового вогню "Град";

• кілька одиниць бронетехніки;

• три склади боєприпасів;

• два склади ПММ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Маляр розповіла про забезпечення підрозділів ЗСУ амуніцією та продовольством. У Міноборони повідомили про ситуацію із потребами та забезпеченням армії.

Читайте також про те, що суд ухвалив рішення про діяльність партії "Опозиційний блок": що відомо. У Мін'юсті розповіли проти якихось ще партій, крім "Опозиційного блоку", подано позови до суду про заборону їх діяльності.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що на Харківщині росіяни склали зброю – відмовилися виконувати наказ командирів після бою з ЗСУ. І далі фіксуються відмови від участі у бойових діях підрозділів окупантів.

Також "Коментарі" повідомляли, що статус кандидата для України – в ЄС 3 країни категорично проти. Сім країн Євросоюзу висловлювали пропозиції щодо надання Україні іншого формату, а не статусу кандидата.