На фоні атак на кораблі РФ у Зеленського звернулися до союзників

Михайло Подоляк закликав посилити військову допомогу Україні

Військову допомогу та постачання в Україну "гармат відплати" потрібно прискорити. Довгі переговори дають Росії час, щоб "залатати дірки". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Радник голови ОП написав своє повідомлення на тлі атак на російські кораблі в Чорному морі. Він зазначив, що мир стає ближчим, коли в України з'являється більше зброї і агресор зазнає більше втрат. До миру також наближає велику кількість знищених російських військових баз та стратегічних складів у Криму.

За словами Подоляка, неможливо говорити про мир без примусу РФ до виконання норм міжнародного права, різкого зменшення російського комерційного потенціалу, прискорення знищення сухопутної військової техніки ворога.

"Будь-які розмови/переговори марні, тому що дають РФ можливість залатати дірки і донаростити агресію. Настав час позбутися ілюзій. Час збільшити обсяги поставок в Україну "гармат відплати", - написав Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" - атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленьогірський гірник". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Данілов погрозив Росії розширенням географії ударів.