Музикант популярного українського рок-гурту воює проти своєї країни на боці росіян

Гурт Тіф з Луганська був відомим у всій Україні з 1989 року

Відомого в Україні музиканта Романа Кравчука, колишнього учасника панк-гурту Тіф з Луганська помітили у військовій формі армії РФ. В соціальній мережі Х поширюється відеоролик, де цей музикант, одягнений в російську форму, надсилає привіт фанатам і говорить, що найбільше мріє, щоб війна закінчилась.

"Був колись у Луганську відомий за межами Луганської області панк гурт Тіф. Бас гітарист цього гурту - Роман Кравчук виїхав кудись з Луганська ще до 2014-го року, та займав проукраїнську позицію. Але у 2022-му з'явилося відео де він воює на боці росіян", - засвідчили коментарі під відео.

Сам відеоролик датований 2022 роком. Тому невідомо, чи живий тепер музикант Роман Кравчук.

В залишених коментарях ті, хто раніше були шанувальниками групи Тіф, з розчаруванням пишуть про невдалий вибір бас-гітариста воювати на стороні загарбників. Інші стверджують, що Роман Кравчук не покидав Луганськ, і в час повномасштабної війни його просто виловили та примусили служити країні-агресорці.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український телеведучий з Донбасу зрадив свою країну і поїхав будувати кар'єру до Росії. Український ведучий і стиліст Данило Грачов відомий, як експерт проекту "Богиня шопінгу". Він мав популярність не тільки в своїй країні, але й в Росії.

Стало відомо, що він народивсь в Донецьку, був журналістом на телеканалі ТЕТ і відстоював єдність України. Його кар'єрний ріст стрімко розвивався на батьківщині, проте це не стримало його від зради. Грачов переїхав до країни-агресорки і там хоче продовжити власну телевізійну кар'єру. Він претендує на місце телеведучого в шоу "Модний вирок". Раніше шоу вів Олександр Васильєв, що осудив злочинні дії Кремля і виїхав з РФ.