Москва не може дозволити собі таких втрат: британська розвідка розповіла про потужний удар ЗСУ

Британська розвідка оприлюднила наслідки удару по складі боєприпасів у Воронезькій області

Як повідомляє портал "Коментарі", британська розвідка поділилася своїми висновками щодо наслідків українського удару по російському складу боєприпасів у Воронезькій області 7 липня.

Військові експерти нагадали, що з відкритих джерел відомо про український удар безпілотниками по російському складу зброї в Сергіївці Воронезької області, що призвело до майже повного знищення всього, що там було.

Британська розвідка називає це значною втратою для російської армії, оскільки склад займав близько дев'яти квадратних кілометрів.

"Цей склад, ймовірно, був місцем зберігання боєприпасів "земля-земля", а також стрілецької зброї для застосування на фронті. Це ще більше ускладнить Росії і без того проблемні логістичні ланцюжки і спонукатиме ще більше розосереджувати подібні об'єкти через постійну загрозу". українських ударів", – зазначають у огляді.

Аналітики також зазначили, що це вкотре вказує на те, що Росія має проблеми з прикриттям важливих об'єктів навіть у районах із значною густиною ППО, оскільки це зона в межах 80 км від кордону з Україною.

"Росія не може безболісно дозволити собі такі втрати, враховуючи обрану нею стратегію "війни на виснаження"... Для такого підходу потрібні величезні обсяги боєприпасів. Росія зараз покладається на своїх нечисленних іноземних партнерів у постачаннях, оскільки її власна оборонна промисловість має труднощі з тим , щоб задовольняти потреби фронту", – роблять висновок британські фахівці.

Читайте також на порталі "Коментарі" - британська розвідка назвала основний напрямок фронту для Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кремль боїться, що росіяни дізнаються правду: британська розвідка дізналася про нову заборону у РФ.