Мінус ще дві залізні "пташки"РФ : Сили оборони цілодобово знищують ворога

Військові РФ за добу втратили дві свої залізні "пташки" - безпілотник типу "Орлан" та російський штурмовик СУ-25

Збройні сили окупантів РФ на території України тільки за добу втратили дві власні залізні "пташки" - безпілотник типу "Орлан" та російський штурмовик СУ-25.Українські Сили оборони рапортують про нові успіхи в боротьбі з ворогом.

Зокрема, льотчики української авіації завдали два влучних удари поціливши по позиціях ворожих зенітно-ракетних комплексів, про це говориться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, які оприлюдненні сьогодні вечері, 7 лютого.

"Авіація Сил оборони протягом доби завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів... Також наші захисники знищили російський штурмовик СУ-25 та ворожий БПЛА типу "Орлан", - зазначають в сьогоднішньому повідомленні представники Генерального штабу ЗСУ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що У Росії горів найбільший нафтопереробний завод (ВІДЕО).У Росії, на одному із найбільших нафтопереробних заводів у країні сталася пожежа. Інцидент стався на заводі "Лукойл", що розташований в місті Кстово Нижегородської області. Про це пишуть пропагандистські росЗМІ,

У повідомленні йдеться, що встановлена потужність цього підприємства становить 17 млн тонн на рік. А саме підприємство виробляє понад 50 видів нафтопродуктів. Мова йде про автомобільне, авіаційне та дизельне пальне, нафтові бітуми, парафін та інші. Також завод є єдиним виробником і постачальником твердих харчових парафінів в Росії. Російські ЗМІ пишуть, що станом на зараз пожежа була ліквідована. А російська прокуратура проводить перевірку через цей інцидент.