Ми втрачаємо Україну просто зараз: військовий збентежив заявою

Всі інваліди-прокурори і депутати просто втечуть із України, а народу доведеться самому гуртуватися проти ворога

Військовий Юрій Касьянов стривожив заявою щодо долі України.

"Мені здається, ми втрачаємо Україну просто зараз", - заявив військовий.

Такі висновки він зробив з огляду на ситуацію, яка відбувається в країні.

"Через місяць, два-три вони втечуть, а ми залишимося. Усі ці інваліди-прокурори, депутати-дегенерати, генерали-крохобори - здається, всі вони вже мають рахунки в німецьких і французьких банках, звідки так легко бути патріотами", - відзначив військовий.

За його словами, у цій ситуації народ знову буде змушений самотужки об’єднуватися.

"А нам залишиться знову об'єднуватися, як у 2014 році, зупиняти бронетанкові колони, як у 2022 році, вирізати окупантів, і сподіватися на краще. Я не проти. Я звик. Але - хто винен? І які ми маємо зробити висновки? Адже неможливо постійно, рік від року наступати на одні й ті самі граблі. Чи можливо? Тоді це просто кінець", - заявив Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський провів засідання РНБО по ситуації з МСЕК і зловживаннями посадових осіб різних державних органів із отриманням інвалідності. За його словами, за даними проведених перевірок, уже встановлено багато фактів порушень та очевидно фальшивих інвалідностей посадовців. Президент повідомив, що РНБО визначила перелік рішень, які повернуть справедливість. За його словами, ці рішення він затвердив указом. При цьому він підкреслив, що на його думку, відповідальність за ситуацію зараз має бути персональною.

Також "Коментарі" розповідали, що після засідання РНБО за участі президента Зеленського, на якому розглядали низку скандалів щодо отримання чиновниками, в тому числі прокурорами, фейкових інвалідностей, генпрокурор Костін заявив, що іде у відставку. При цьому він відзначив, що вважає абсолютно правильною позицію Зеленського щодо того, що мають бути не лише скасовані всі неправомірні рішення щодо надання інвалідностей, відповідних пенсійних та інших нарахувань, мають бути не лише чіткі законодавчі та організаційні зміни, але й персональна відповідальність.