Менше 1 відсотка добровольців: воювати погодився тільки взвод пропутінських байкерів "Нічні вовки"

"Нічні вовки", починаючи з 2014 року, активно виступають за приєднання української території до РФ

З початком військового вторгнення на українську територію, як добровольці, на війну пішли кілька десятків російських байкерів, що представляють пропутінський клуб "Нічні вовки".

Представники цього клубу з гучною назвою вступили в інтернаціональне формування так званої "ДНР" "П'ятнашка". В цю ж військову бригаду "Нічні вовки" направляють гуманітарну допомогу, інформують представники каналу The Moscow Times.

За словами байкера Андрія Міщенко, що перебуває на Донецькому напрямку, на українській території перебуває взвод, що складається з представників клубу "Нічні вовки". Це можливо 50 осіб - всі російські байкери входять в склад бригади "П'ятнашка" так званої "ДНР".

На фотографіях мотоциклетного взводу" Нічні вовки" представники каналу нарахували тільки 21 людину. Це дуже мало, якщо загальна чисельність цього відомого байкерського формування - майже 5 тисяч росіян, це підтверджують два інформатори медіа з представників байкерського середовища.

Як вони стверджують, під час піку популярності чисельність байкерів була більшою, але багато мотоциклістів залишили клуб після конфлікту з лідером "Нічних вовків" Олександром Залдостановым. за підрахунками, тепер на українській території зі зброєю знаходиться приблизно 1% від загальної чисельності байкерського формування. При цьому, "Нічні вовки", починаючи з 2014 року активно виступають за приєднання української території до РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що "Жорсткий бумеранг" Кремля по Америці : чому громадянам США заборонено в'їзд до РФ.Влада РФ заборонила в'їзд до країни 77 громадянам Сполучених Штатів, що підтримали Україну під час військового вторгнення на її територію російських загарбників. В дипломатичному відомстві, яке очолює Лавров це називають "жорстким бумерангом".