Люди масово їдуть із Запоріжжя та Покровська: як ВПО отримати допомогу

Щоб отримати необхідну допомогу потрібно заповнити форму

Евакуація з небезпечних районів поблизу лінії бойового зіткнення триває. Щоденно евакуйованих з Покровська та Запоріжжя приймає Львівська область. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У міністерстві зазначили, що з початку року на Львівщину прибули майже 3400 внутрішніх переселенців.

“Евакуйовані отримують допомогу від волонтерів, які надають психологічну підтримку, консультації та супровід на Львівському вокзалі. Кожен, хто потребує допомоги, може заповнити заявку або звернутися на гарячі лінії для отримання необхідної підтримки”, - йдеться у повідомленні міністерства.

Переселенцям надають юридичну, психологічну, медичну або гуманітарну допомогу. Щоб її отримати потрібно заповнити форму.

Також отримати додаткову консультацію можна за номерами: 1684 (у межах Львівської області) або (032) 259-60-31 (для абонентів з інших областей).

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Харківській області розширили територію примусової евакуації.

Евакуацію населення оголосили в селах Ізюмське Ізюмського старостинського округу та Богуславка Богуславського старостинського округу Борівської селищної територіальної громади.

Примусову евакуацію оголосили через постійні обстріли та безпекову ситуацію на території Борівської селищної громади. Повідомляється, що евакуювати мешканців потрібно у найкоротші терміни.

Детальніше про організацію евакуації з Харківської області та куди звертатися за допомогою читайте за посиланням.