Ліквідовано "очі мордору": стало відомо про нові втрати РФ на фронті (ВІДЕО)

Ворог також втратив кілька танків, зазначили в українській спецслужбі

Фахівці Департаменту кібербезпеки ліквідували три прикордонні комплекси відеоспостереження російських загарбників, які називаються "Муром" і "Ківер", або які військові називають "очі мордору".

Про це інформують представники Служби безпеки України в Telegram. "Лише за минулий тиждень спецпризначенці Департаменту кібербезпеки за допомогою дронів-камікадзе "відключили" росіянам три комплекси відеоспостереження модифікацій "Муром" і "Ківер", - йдеться в інформації.

В СБУ розповіли, що російські загарбники користувались комплексами, аби цілодобово простежувати за українськими позиціями, переміщеннями бійців ЗСУ і коригувати обстріли зі своєї артилерії.

Тут також зазначають, що були знищені два танки загарбників. Представники Служби безпеки України додають, що і українські снайпери не сиділи без діла, вони влучно ліквідували декількох російських загарбників.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ ліквідували російського генерал-лейтенанта. В Запорізькій області, в районі тимчасово окупованого Бердянська українські військові вбили російського генерал-лейтенанта Олега Цокова. Петро Андрющенко розповідає, що українські війська змогли дістатись до російського генерала поблизу тимчасово окупованого Бердянська. За словами радника міського голови Маріуполя у вересні російський генерал отримав поранення в Україні, однак залишився живим.

Відомо, що російський військовий генерал-лейтенант Юрій Цоков брав участь в повномасштабному вторгненні Росії в Україну на початку 2022 року. Окрім того, Цоков завдав ударів по цивільних об’єктах України, зокрема по мирних громадянах. Восени росіянин був включений у санкційний список України.