Лейтенанта Олега Ляшка призначили на посаду підполковника комбатом

Екснардеп Ляшко воює у ЗСУ, але військові не дуже добре відкликаються про його бойові «заслуги»

Колишній народний депутат Олег Ляшко, що служить у ЗСУ, отримав неабияке "підвищення".Про це повідомив інший військовий Денис Ярославський у себе в Фейсбук, де опублікував наказ Міноборони про призначення Ляшка Олега Валерійовича командиром батальйону безпілотних систем управління однієї з бригад ЗСУ.

"Ну ось і мобілізація піде за планом та мотивацію хлопцям на нулі підніму, особливо тим, хто всю війну по 2-3 лінії фронту в сержантах ходить, не маючи жодної нагороди!

А якщо чесно мене всерйоз починає турбувати те, що відбувається.

Як вам таке просування по службі-лейтенант Ляшко О.В. (Потрібно віддати належне іноді приїжджав на ксп і тусувався для звітності), призначений командиром батальйону в одну з бригад (підполковницька посада). Прагніть", – зазначив Ярославський у дописі.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Рада ухвалила рішення щодо нардепів-втікачів: подробиці

Верховна Рада України підтримала вилучення двох депутатів-втікачів Артема Дмитрука та Андрія Одарченка зі складу комітетів. Затятого прихильника УПЦ Московського патріархату Дмитрука виключили з комітету правоохоронної діяльності, а обвинуваченого в корупції Одарченка зі складу антикорупційного комітету. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Центр протидії корупції у Facebook.

У повідомленні йдеться, якщо з Дмитруком давно все ясно, то багатьом буде корисно нагадати, хто такий "слуга народу" Одарченко, про якого менше інформації у ЗМІ.