Контрнаступ на Курщині: не обійшлось без наших помилок, за які розплачуємося кров’ю

Бої в селі Снагость Курської області стали першим прикладом злагодженої операції ворога

На Курщині продовжується наступальна операція Сил оборони, відзначає воєнний оглядач Богдан Мірошніков. За його словам, зустрічних боїв все більшає, але ворог досі не зібраний до купи.

"Вони так повидьоргували резерви, що тепер не можуть зібрати увесь цей зброд під єдине командування, бо тягали з різних ГВ та армій. Серйозний опір йде від 155 та 810 бригад ворога. До них вже доєднуються окремі підрозділи 106 пдд окупантів, яка раніше нам на кількох напрямках попила багато крові", - відзначає Мірошніков.

Втім, каже експерт, поки це в цілому ще не цільне бойове угрупування, не дивлячись на те, що його чисельність вже доволі велика.

"Те, що сталося у районі н.п. Снагость - це, мабуть, перший приклад злагодженої операції ворога. На жаль, не обійшлося без наших помилок, за які розплачуємося кровʼю. Та помилка вирішується прямо. Погано, що з втратами", - говорить експерт.

За його словами, в окупантів в Курській області близько нема того просування, про яке вони говорять. Він додав, що динаміка боїв висока і не можна робити далекоглядні висновки з однієї ситуації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти перейшли у контрнаступ у Курській області. Російське командування збільшило Курське угруповання до 35 тис. і вважає, що такої кількості військових їм вистачить для того, щоб витіснити Сили оборони з Курської області. Експерти відзначають, що протягом найближчого часу стане зрозуміло, у що може вилитися цей контрнаступу. Окрім того, відомо, що Путіну пообіцяли повернути всі захоплені території в РФ до 1 жовтня.