Командування остаточно втратило береги: військовий шокував інформацією про ситуацію в армії

Військовий розніс дії командування, яке вимагає абсолютною лояльності або ж займається звільненнями навіть на шкоду обороні

Роман Гладкий категорично не підходить на посаду начальником штабу Командування сил безпілотних систем ЗСУ, відзначив військовий Олександр Карп’юк.

"Тип після зашкварів раніше був відправлений на "почьотний чєрдак", з початку війни обі*рався організувати оборону своїми матросами, потім його відправили вчитися, потім дали непильну посаду. Класичний набір. Витягнули його з непильної посади для цього призначення. Всупереч самому командуванню СБС", - відзначив військовий.

Втім, за його словами, основна проблема не в Гладкому, бо є і більш зашкварені. Проблема в тому, каже Карп’юк, що він – пішак.

"Проблема тут - командування, яке вже втратило остаточні береги. Ці півроку призначення на посади - просто крінж. Бенкет під час чуми. Нікого не хвилює результат. Все заради контролю, та збивання незгідних", - відзначив військовий.

За його словами, коли виплила тема з Гладким, Генштаб, а скоріш замполіти які радять головкому Олександру Сирському, пішли по шляху звичайних совкових генералів.

"А це - "нам по*ер на те, до чого це призначення призведе. Нам не по*ер тільки те, що ви вирішили йому чинити спротив. Якщо треба - ми вам коня з двома ху*ми можемо призначити, і ви тільки повинні казати "Так точно". Ви взагалі там а*ерелі, свою думку мати?". Такий стан зараз по бригадах. По іншим підрозділам. Або ти "Так точно", або тебе звільнять. Деякі командири вибрали "Так точно", бо в підрозділах їх люди. Ті, хто не мовчали - звільнили, не дивлячись на їх ефективність. А після зміни командира, поки новий командир увійде в стан справ - бригаду вже роз*бали. Але командуванню по*рати на це. Бо для них важливі звіти, а не реальний стан справ", - заявив Карп’юк.

За його словами, список крінжових призначень та наслідків, на які закрили очі - безліч. Він вважає, що система не згодна когось слухати, крім себе. А це, додає військовий, шлях в нікуди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що начальником штабу Командування сил безпілотних систем ЗСУ призначено Романа Гладкого, який не має жодного досвіду роботи з БПЛА.