Командувач сухопутних військ розповів про стратегію ЗСУ

Сирський розповів про комбіновану стратегію ЗСУ

Стратегія української армії полягає у комбінації постійних ударів по пунктах постачання та мобільних атак. Про це під час інтерв'ю для ABC News розповів командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

За словами Сирського, нюанси української військової стратегії не допускають лобових зіткнень, де ворог має перевагу в артилерії. Але ЗСУ постійно б'ють по вогневій міці РФ, руйнуючи ворожі центри постачання та водночас, проводячи мобільні атаки для того, аби досягнути своєї мети з мінімальними втратами.

"Ми досягаємо цього, завдаючи ударів по вогневій потужності противника, його артилерії, уникаючи лобових атак на користь рейдів і маневрів, атакуючи з флангів та з тилу. Ми створюємо умови, за яких ми можемо змусити ворога нервувати, зазнавати втрат та залишити свої позиції", - розповів Сирський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Медведєв взявся переконувати, що у Росії зброя не закінчується. У РФ взялися переконувати, що у них не закінчується зброя. Так, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв заявив, що у них все більше зброї. Медведєв заявив, що попри заяви західних розвідок все зовсім навпаки, випуск спеціальної техніки, озброєнь і "кратно" збільшується в усіх напрямках: від танків і гармат до ракет і дронів. "Чекайте!" – пригрозив колишній президент РФ. Окрім цього, він повідомив, що побував на "Уралвагонзаводі", де перевірив випуск танків, та обговорив прискорення поставок техніки у війська для війни в Україні. А ще - Медведєв натякнув, що на тих, хто не впорається із державним замовленням чекає кримінальна відповідальність.