ГУР руками українських підпільників знищило окупантів у тимчасово окупованому Мелітополі

ВАЗ із окупантами знищено у Мелітополі ― деталі місії

1 жовтня 2024 року, у День захисників та захисниць України, поблизу заводу автотракторних запчастин у тимчасово окупованому Мелітополі вибухнув автомобіль ВАЗ 2110. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки МОУ.

Повідомляється, що у салоні перебували троє військовослужбовців російської окупаційної армії.

Операцію зі знищення загарбників, причетних до жорстокого терору місцевого населення, під координацією ГУР здійснили українські підпільники, влаштувавши ворогу мінну пастку.

"ГУР МО України нагадує ― кожного воєнного злочинця чекає справедлива відплата", – йдеться в повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти скинули авіабомбу ОДАБ-9000 у Вовчанську: чи правда це

Інформація про нібито застосування російськими окупаційними військами авіабомби ОДАБ-9000 у Вовчанську не відповідає дійсності. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання "Харків", полковник Віталій Саранцев, інформує портал "Коментарі".

"Для застосування цього боєприпасу потрібен відповідний носій, яким теоретично може бути, наприклад, стратегічний бомбардувальник Ту-160, однак переміщення таких літаків не було зафіксовано. Був використаний боєприпас меншої ваги і потужності, вибух якого пропагандисти використали для створення "ефектної" картинки" — зазначив Саранцев.

Читайте також: ГУР та МЗС України евакуювали з Ливану українців та громадян Європи

1 жовтня 2024 року, за дорученням Президента України, Головне управління розвідки Міністерства оборони та Міністерство закордонних справ України успішно здійснили чергову операцію з евакуації громадян, які перебували в Лівані. В результаті операції було евакуйовано 179 осіб, зокрема 134 громадянина України.