Готові зіграти в цю гру: Байдена закликали дозволити бити по РФ навіть попри ядерний шантаж

В Україні кажуть, що вже втомилися боятися і хочуть ризикнути і вдарити по РФ, але для цього потрібен дозвіл США

Як відзначив керівником навчально-інструкторської групи 151-го навчального центру ЗСУ Роман Донік, демократичний світ боїться, що кремлівський диктатор Володимир Путін вдарить ядеркою, якщо Україні дадуть зброю великої дальності.

"Але в*бе ядеркою він все одно тільки по нам. Ні по кому іншому в них не вистачить сміливості. То чого там в біса боятися в Європі і США, якщо ми вже готові зіграти в цю гру. Боятися за нас і не давати зброю, це х*йня. Дайте вже нам в*бати на всю довжину, а побоятися, ми самі за себе побоїмося. За*балися вже лякатися", - написав у Фейсбуці Донік.

При цьому він порадив Джо Байдену дати Україні як можна більше далекобійної зброї до виборів, щоб ми винесли все до чого дотягнемся.

"Саме до виборів в США. Якщо Путін натисне червону кнопку і з того щось вийде, то всьому світу буде не до виборів і не до Трампа. А як не натисне, то дід покаже як він опустив гопніка. А якщо натисне, то все одне не вийде так як лякають. Тоді вже обісрана, без вєлічія Росія, піде на будь які поступки", - говорить Донік.

У свою чергу військовий Юрій Касьянов переконаний, що Путін може вдарити по Україні ядерною зброєю.

"Ми це чуємо і знаємо з початку великої війни. Чи може він вдарити тому, що нам дозволять застосовувати західну далекобійну зброю по Росії? Може. Високоточні далекобійні ракети знищать перевагу імперії в повітрі і змінять хід війни. Чи може він вдарити ядеркою до американських президентських виборів? Може. Такий показовий удар здатен вплинути на перебіг виборів і забезпечити перемогу Трампу, на якого робить ставку Кремль. Путіну нема чого втрачати - поразка у війні для нього і його режиму означає політичну і фізичну смерть. Але й нам нема чого втрачати, бо наша поразка у війні матиме для нас ті ж самі наслідки", - заявив Касьянов.

За його словами, ставки зростають і виграє той, хто краще грає, а не той, у кого груба ядерна сила.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ змінила ядерну доктрину і хоче налякати Байдена.