Гончаренко розлютив військових: його пропонують покарати

Військовий Леонід Маслов вважає, що нардеп Олексій Гончаренко має бути покараний за розповсюдження недостовірної інформації та панічних настроїв, а також закликів покарати військових

Розвідник Леонід Маслов розповів про ситуацію на півночі Харківської області, за якою спостерігає на власні очі. За його словами, ситуація ще не досягла точки визначеності.

"Обидві сторони основні сили ще не задіюють. Однак впевнено скажу: ніякої зради нема. Окремі фейли є (теж з обох сторін до речі), але провалу нема. Я не знаю, хто і як неправильно чи не там чи не вчасно побудував оборонні укріплення. Однак про якісь наші поразки не йдеться",
- підкреслив військовий.

За його словами, все буде залежати від роботи розвідки з обох сторін, вміння маскуватися та робити приховані маневри і пересування, щоб досягнути ефекту несподіванки. Поки що, каже Маслов, з цим проблеми, на жаль, є.

При цьому військовий підкреслив, що його розлютив нардеп Олексій Гончраенко, на якого посилаються російські телеграм-канали, які радісно волають, що узяли Вовчанськ. Як відзначив Маслов, нардеп сказав, що місто переходить під російську окупацію.

Військовий відзначає, що Гончаренко чомусь не закликає усім згуртуватися і під його керівництвом будувати укріплення десь у Вовчанську або на півдні.

"Воно як справжній вояко хоче розстріляти тих, хто не будував фортифікації під щільним вогнем ворога",
- обурився військовий.

При цьому він підкреслив, що військові не здали Вовчанськ. За його словами, окупанти два дні тому зайшли на північні окраїни міста, в 3 км від нашого держкордону. Як вони будуть просуватися — побачимо, але місто у будь-якому випадку буде могилою для тисяч окупантів, додав Маслов.

"А Льолік і такі як він мають сидіти в тюрмі за розповсюдження панічних пліток і заклики розстрілювати військових",
- додав військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Гончаренко, дійсно, обурювався тим, що на Харківщині в сірій зоні за 200 метрів від кордону з Росією не побудовані фортифікаційні споруди. Окрім того, за його словами, необхідні "арешти дегенератів", які провалили оборону області.