Фейгін розповів, що буде для Путіна поразкою, навіть якщо ЗСУ не вийдуть на кордони 1991 року

Марк Фейгін у діалозі з Дмитром Гордоном висловив свою думку щодо приєднання України до НАТО, навіть з урахуванням частини окупованих територій

Час від часу піднімаються розмови про те, щоб вже зараз прийняти Україну до НАТО, навіть з огляду на те, що частина її території перебуває під окупацією. Умовно кажучи, якщо 80% України вже зараз приєднаються до НАТО. Це однозначно буде трагедій для російського диктатора Володимира Путіна і означатиме поразку Росії у війні проти України. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю журналісту, бізнесменові Дмитру Гордону висловив російський блогер, правозахисник Марк Фейгін.

"Якщо хоча б частина України (80%) йде в НАТО та в ЄС з усім набором, тут з'являються бійці НАТО, то ці 20% територій рано чи пізно повернуться до України. Це питання громадська думка має вирішити в Україні: чи референдумом, чи чимось ще, але це не питання Зеленського, бо покладати це на Зеленського не потрібно. Навіщо це йому? Він обраний політик. Ось нехай населення це вирішить для себе", – заявив Марк Фейгін.

Також російський опозиціонер зпрогнозував, що війна в Україні може кардинально змінитись, якщо Україна таки вдарить по Кримському мосту і рознесе цю споруду просто в брязкіт. А далі станеться прорив українських військ до Криму. Це буде найпотужніший удар по Кремлю і невідомо тоді, що почне відбувається усередині самої РФ.

"Ви намагаєтеся захопити Вовчанськ, а втратили Кримський міст, ще гірше – перешийок, і пішло далі, тобто це означає таку просту досить річ, що якщо ви намагаєтеся отримати щось мізерне у вигляді населених пунктів і втрачаєте головне, то все це втрачає взагалі весь. сенс. Заради чого все це починалося?", – зазначив правозахисник.

На його думку, ці події можуть змусити росіян почати ставити російському керівництву незручні питання.

Читайте також на порталі "Коментарі" - війська НАТО в Україні: чи справді питання зрушило з мертвого місця.