Екстрасенс розповів про причину та дату смерті Путіна

Експерт переконаний, що президент РФ не доживе до осені

Глава Росії Володимир Путін, наче параноїк, постійно в страсі за власне життя. Найбільш наближені до нього можновладці витрачають мільйони на проведення аналізів, коли йдуть до нього.

Один з учасників шоу "Битва екстрасенсів", маг Олександр Кантоністів заявляє, що російський президент матиме зіткнення із "спробами отруєння та фізичними нападами", з причини того, що "манія" та "психічні розлади" в Путіна не піддаються контролю, повідомляє The Mirror.

Маг сказав про те, що очільник Кремля піде з життя до початку осені.

"Будуть спроби отруїти та фізично покарати диктатора. У Путіна, ймовірно, посилиться манія переслідування, психічні розлади вплинуть на його рішення. Репресії у Кремлі можуть посилитися: його ж люди здаватимуться зрадниками в його очах. Це спричинить необдумані вчинки, які в майбутньому сильно нашкодять йому", - висловився учасник шоу.

Екстрасенс каже, що пік життя глави РФ він спостерігав до серпня-вересня 2022 року.

"У цей час ймовірність його смерті дуже висока. Скоріше за все, вона настане всередині його кабінету", - підсумував маг.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Bellingcat розповіли, хто в оточенні Путіна найбільше хоче його смерті. Незважаючи на те, що президент Росії Володимир Путін продовжує посміхатися на камеру і всім своїм виглядом демонструвати, що в його команді є повний порядок, насправді це не так. Оточення президента РФ Володимира Путіна хоче його смерті. Можливим виконавцем стає кожен генерал чи полковник, у якого племінник умирає чи зникає.