Екс-заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі воює у спецназі

Гогілашвілі воює у секретному підрозділі українського спецназу

Журналіст і політолог Кирило Сазонов, популярний у військових колах ресурс WarZone опублікував матеріал про один із підрозділів нашого спецназу, таємну українську групу спеціальних операцій, відому як батальйон "Шаман". Про це пише Телеграф.

За даними журналістів The Times, йдеться про 10-й загін спецназівців, штурмову та розвідувальну частину української військової розвідки.

"Спецура. Еліта. Для тих, хто розуміє. Гостомель, аеропорт. Мощун, Київська область. Але головне завдання таких підрозділів - вихід за лінію фронту. Де потім усе горить і вибухає" - пише він.

І ось у цьому підрозділі, за його інформацією, і воює Олександр Гогілашвілі. При цьому саме він разом із командиром дав інтерв'ю виданню WarZone під позивним Сідней.

Також досить легко можна впізнати колишнього високопосадовця МВС, зіставивши фото з інтерв'ю та профілю у фейсбук. Де хронологія та зміст повідомлень є зайвим доказом.

"Дуже почесна робота, звичайно, секретна і дуже небезпечна. Війна багато що розставила по місцях" - підсумовує Кирило Сазонов, який служить зараз на фронті рядовим.