Чому США не дають дозвіл на удари по РФ: військовий розклав все по поличкам

США бояться провокацій із боку РФ перед виборами, тому не хочуть давати козирі в руки Кремлю і Трампу

Військовий Олександр Карп’юк відзначив, що розуміє, чому Сполучені Штати наразі не дають Україні дозвіл бити по Росії американською зброєю.

За його словами, удари вглиб - це автоматично почнеться підняття ставок.

"Бо буде черговий мальчік в трусіках розстріляний АТАКМСом на дитячому майданчику, ви тільки не дивіться на ракету від ЗРК Тор що валяється біля", - говорить військовий.

За його словами, одразу росіяни почнуть звинувачувати країни НАТО і Сполучені Штати, які дали такий дозвіл і "вбили дитину". Як наслідок, в РФ знову виведуть ядерний шантаж на новий рівень.

"Ну тобто позиція демократів очевидна, вони не хочуть давати козир трампістам, лідер яких бігає та вопить, що все порішає за сутки, це все адміністрація Байдена роздмухує війну. Типу, у вас є два шляхи, почекати виборів, або підіграти нашому опоненту, і тоді військової допомоги буде...а взагалі не буде, х*лі. Вибирайте, тут якби ситуація з двома стільцями", - говорить військовий.

При цьому він не розуміє, чому деякі українці вибирають позицію Трампа, який взагалі може припинити будь-яку допомогу Україні. При цьому він нагадав, як взимку цього року Трамп "деескалював збройовий конфлікт" в Україні. Очевидно, військовий має на увазі епопею із виділенням військової допомоги Україні, коли респубілканці блокували це питання в Конгресі. Саме через такі дії Сили оборони мали гостру нестачу боєприпасів і втратили Авдіївку.

"Наслідки цього в Донецькій області, коли ми залишились з фпвішками проти артилерії, а нашу енергетику дорозвалили тому що в нас не вистачало ракет ЗРК? Що там Трамп, який проти "безглуздої бійні", деескалював, вам сподобалось?", - відзначив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, як Трамп буде схиляти Україну до миру з РФ.