Чьо зі мною українською розмовляєш: росіяни похвалилися розправою над дівчиною

Росіяни навіть не приховують, що вони винищують усіх, хто підтримує Україну

Російські блогери із захопленням розповідають про те, що вони "почистили" захоплені території "від гівна хохляцького".

Російський Z-блогер Кирило Федоров разом із другом смакує історію про те, як вони здали на підвал дівчину з Бердянська, яка працювала на заправці та поговорила з ними українською мовою.

За його словами, він купив собі "Мерс" на українських номерах, приїхав на заправку і дівчина звернулася до нього українською. Той запитав: "А чьо ти зі мною українською розмовляєш?" Та відповіла, що так хоче.

"В підвал. Поїхали відпочивати на підвалі", - розповів росіянин.

"Вся її вина полягала в тому, що вона сказала російським нацистам українську фразу "прикладайте картку". Те, що російські Z-патріоти знаходять особливу насолоду в тому, щоб мучити беззахисних жінок - давно не секрет. Це вони й у Росії регулярно роблять. Головне у цих словах те, що вони доводять – на окупованих територіях України відбувається геноцид", – зазначив журналіст Денис Казанський.

За його словами, окупанти переслідують та мучать людей навіть не за вчинки чи політичні погляди, а просто за сам факт приналежності до українського народу.

"Говориш українською, є українцем - ось такі садисти заберуть тебе на підвал, намагатимуться і радісно хвалитися цим на своїх стримах, знаючи, що в Росії їм за це нічого не буде. Комусь ще потрібні докази, що геноцид у Бучі, Ізюмі, Херсоні – не фейк? Просто дивіться російських Z-патріотів. Вони самі охоче зізнаються", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російська опозиція висунула звинувачення Путіну та Медведєву.