Чи буде Україна екстрено закривати пункти пропуску на кордоні: відповідь МВС

У МВС попередили, що під час прикордонно-митного контролю можуть застосовуватися заходи безпеки через загрозу повітряної атаки

Після обстрілу Росією українських міст з'явилася інформація про готовність України закрити всі пункти пропуску. Насправді, ця інформація не відповідає дійсності. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у повідомленні МВС.

При цьому в МВС пояснили, що може йтися про тимчасові збої в роботі пунктів пропуску на кордоні з країнами Євросоюзу та Молдовою. Це спричинено тим, що країна-агресор завдала серії масованих ударів, зруйнувавши критично важливу інфраструктуру. Після того, як усі проблеми будуть вирішені та не буде проблемних питань з електропостачанням, пункти пропуску працюватимуть у штатному режимі.

За інформацією МВС, на сьогоднішній день немає проблем, які могли б перешкодити нормальному процесу пасажиро-транспортного оформлення.

"Під час прикордонно-митного оформлення можуть застосовуватися заходи безпеки через загрозу повітряній небезпеці", – попередили у МВС.

Читайте також на порталі "Коментарі" - російський диктатор Путін не такий безстрашний, як здається на перший погляд. Розв'язавши війну проти України, президент РФ підписав сам собі вирок. І тепер, чекаючи великої бурі всередині самої Росії, вже ховається за спинами армії силовиків. Рейтингове видання The Mirror дізналося, чому Нацгвардія в Москві в повній боєздатності і чому блокує виїзди і проводить арешти в російській столиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії заявили, що після масованих ударів по Україні розпочинається новий етап "спецоперації".