Час має значення: Усик звернувся до Трампа із важливим проханням

Усик попросив Трампа використати свій вплив на Путіна і домогтися звільнення українських полонених

Український боксер Олександр Усик звернувся до відомого подкастера Джо Рогана з проханням передати його послання колишньому президенту США Дональду Трампу. Так, Усик закликав Трампа допомогти зі звільненням українських військовополонених, зокрема захисників Азовсталі.

"Дорогий Джо Роган, не міг би ти звернутися до Дональда Трампа, коли він з’явиться у твоєму подкасті: якщо пан президент настільки впевнений у своєму впливі на Путіна, чи міг би він негайно допомогти звільнити захисників Азовсталі й усіх українців з російського полону? Час має важливе значення. З повагою, Олександр", - написав Усик в своєму Твіттері.

При цьому відомо, що Олександр Усик активно долучається до благодійних ініціатив для підтримки України. Частину гонорару за бій з Тайсоном Ф'юрі він також передав на допомогу. Сам Ф'юрі пообіцяв спрямувати частину своїх доходів на підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кандидат в президент США від Республіканської партії Дональд Трамп неодноразово вихвалявся тим, що він має вплив на кремлівського диктатора Володимира Путіна і навіть здатен припинити війну в Україні протягом 24 годин. За його словами, йому після перемоги на виборах нібито достатньо зателефонувати Путіну та президенту Володимиру Зеленському, яких він добре знає, щоб зупинити війну в Україні.

Також "Коментарі" розповідали, що кандидат у президенти США Дональд Трамп, який раніше пообіцяв підтримувати Україну в разі перемоги на виборах, знову заявив, що за його правління Росія не нападала на сусідні країни, включно з Україною. Окрім того, колишній президент висловив думку, що Путін розпочав планувати вторгнення після того, як США вивели свої війська з Афганістану у 2021 році.