Буданов заявив, що знає хто отруїв його дружину: анонсував відповідь на території Росії

Керівник ГУР Кирило Буданов заявив, що помститься тим, хто отруїв його дружину. Відповідь буде на території Росії.

Очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов прокоментував ситуацію з отруєнням його дружини Маріанни. За словами керівника ГУР невдовзі Україна завдасть удар у відповідь по Росії.

Під час інтерв'ю для французького видання Liberation Кирило Буданов відреагував на отруєння Маріанни Буданової.

"Я знаю, хто отруїв мою дружину, найближчим часом побачите відповідь на території рф, і всі це зрозуміють", - пригрозив очільник ГУР, однак не розповів про деталі майбутньої операції.

В інтерв’ю 38-річний керівник української розвідки також закликав США та інших західних союзників надати більше техніки для України.

Нагадаємо, що у кінці листопада 2023 року стало відомо про отруєння Марини Буданової та кількох співробітників ГУР. Ймовірно офіцери української розвідки та дружина Буданова були отруєнні миш’яком та ртуттю. Після тривалого лікування ніхто з постраждалих не загинув.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі цинічно відреагували на отруєння дружини Буданова. Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що Україна у всьому звинувачує Росії. Попри це Пєсков не заперечив можливу причетність російських спецслужб до отруєння дружини Буданова та інших офіцерів української розвідки.

Також "Коментарі" писали про Буданова, який розповів, коли Україна піде в новий наступ. За словами очільника ГУР наразі Україна перебуває в "активній обороні" і після завершення українського літнього наступу, ініціатива тепер на боці росіян. Після цього, вона повернеться до України, яка й почне новий наступ.