Боєць "Азова" усиновить 8 дітей, батьки яких підірвалися на міні

24-річний військовий вирішив усиновити вісьмох дітей

24-річний військовослужбовець прийняв рішення всиновити вісьмох діток, тато і мама яких загинули, підірвавшись на міні в Житомирській області. Про це інформують "Факти".

Молодий боєць з "Азова" добре знайомий з багатодітною родиною. Він молодий дядько і має аж вісьмох племінників, загиблий батько дітей був йому рідним братом. Військовослужбовець сам родом з багатодітної сім'ї. Володя ріс в родині, де виховувалось десять дітей, його братів та сестер, тому реально знає всі проблеми багатодітних родин.

"Нам Володимир зізнався, що не думав жодної секунди, щоб стати фактично батьком для своїх восьми племінників і племінниць, наймолодшій з яких, Маші, лише два місяці", - кажуть представники Олевської громади про вчинок свого земляка.

Мужній азовець каже, що племінники слухають і люблять його, наче батька. Коли в селі поховали їх тата і маму, вони погодились, що залишаться з ним.

До цього часу, військовослужбовець ще не перебував в офіційному шлюбі. Проте в нього є наречена, і вони вже збирались одружитись. А тут сталась така біда в родині. Майбутня дружина схвалює вчинок свого обранця.

Глава цієї житомирської родини та його дружина, які виховували восьмеро діток, 7 грудня обідньої пори їхали до своєї домівки з іншого населеного пункту, коли їх бус наїхав на міну. 32-річна Марія та 38-річний Петро загинули миттєво. Найменшого шансу вціліти не було. Вибух був такої сили, що мікроавтобус рознесло на шматки.

Важливо, що молодий мешканець Житомирщини, коли почалось повномасштабне вторгнення Росії в Україну, хотів йти до лав ЗСУ добровольцем, проте йому відмовили. Представники військкомату, сказали, що в нього не вистачає досвіду.

Але він виявився наполегливим, Володимира взяли до полку "Азов". Там він проходив службу, маючи позивний "Вовк" в Донецькому регіоні.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у новорічну ніч росіяни обстріляли Херсон та залишили людей без світла