"Азов" відреагував на рішення РФ про визнання полку "терористичною організацією"

Полк "Азов" закликав світ визнати РФ державою-терористом

2 серпня Верховний суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією". Відтак РФ на своїй території заборонила його діяльність. Український полк не забарився з відповіддю та закликав світ визнати РФ державою-терористом. Відповідне повідомлення з'явилося в Телеграмі полку "Азов".

Бійці та побратими полку переконані, що за таким рішенням стоїть бажання Росії знайти нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів

"Після публічної страти військовополонених полку "Азов" у н.п. Оленівка, росія шукає нові приводи й пояснення для своїх воєнних злочинів",- йдеться у повідомленні полку.

Окрім цього, полк "Азов" закликав світ визнати РФ державою-терористом.

"Ми закликаємо Держдеп США та уповноважені органи інших держав, які вважають себе цивілізованими, визнати рф державою-терористом! Росія багато років своїми щоденними діями доводить цей статус. Щодня її армія та спецслужби здійснюють воєнні злочини",- заявили в "Азові".

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у РФ суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією". У Росії Верховний суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією". Відтак РФ на своїй території заборонила його діяльність. У повідомленні російських пропагандистських ЗМІ йдеться, що судове засідання пройшло у закритому режимі. А його розгляд ініціювала Генеральна прокуратура РФ. Стало відомо, що у РФ це рішення "виконуватимуть негайно, не чекаючи набрання чинності".Ймовірно, що у такий спосіб Росія може загальмувати процес обміну українських військових, що перебувають у полоні. Тепер РФ може засудити їх до довічного ув'язнення без права помилування та обміну.