Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вперше в історії людства відбувся масштабний збій у загальноосвітньому процесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше в історії людства відбувся масштабний збій у загальноосвітньому процесі

Через коронавірус по всьому світу стався збій у загальноосвітній системі

13 липня 2020, 13:55
Поділіться публікацією:

У зв'язку з пандемією вперше в історії людства по всьому світу відбувся збій в освітньому процесі. Про це заявляє міжнародна організація Save the Children, передає ВВС News.

Вперше в історії людства відбувся масштабний збій у загальноосвітньому процесі

На піку пандемії кількість учнів, які припинили відвідувати навчальні заклади становила 1,6 мільярда, це 90% від усіх, хто відвідував навчальні заклади. Через скорочення фінансування освіти та зростання бідності, спровокованої коронавірусом, близько 10 млн дітей можуть більше ніколи не повернутися до школи. Економічні наслідки епідемії загрожують довести до злиднів ще від 90 до 117 млн дітей, що також позначиться на відвідуванні навчальних закладів.

Найгірше ситуація з утворенням складається в Нігерії, Малі, Чаді, Ліберії, Афганістані, Гвінеї, Мавританії, Ємені, Нігерії, Пакистані, Сенегалі та Кот-Д'івуарі.

У Save the Children підрахували, що низці небагатих країн може загрожувати нестача 77 млрд на освіту.  Тому організація закликала фінансових донорів та інші структури допомогти цим країнам для організації дистанційного навчання. А також ввести мораторій на виплату боргів для тих держав, у яких низькі доходи, щоб вони змогли передати до $14 млрд на освітні програми.

Як писали "Коментарі", після вихідних кількість нових випадків коронавіруса в Україні дещо впала. За добу COVID-19 підтвердили лише у 612 пацієнтів.

Раніше ми розповідали про те, чому COVID-19 хворіють не всі, навіть серед тих, хто тісно спілкувався з інфікованими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини