Вікіпедія оприлюднила рейтинг найпопулярніших статей за 2020 рік

Найголовнішою темою, яка цікавила користувачів, стала пандемія COVID-19

Вікіпедія склала рейтинг найпопулярніших статей, які шукали люди у 2020 році. До уваги бралася англійська версія сайту.

На першому місці - матеріал про пандемію коронавірусу. Його прочитали понад 83 мільйони разів. Популярними статтями, пов'язаними з коронавірусом стали тексти про Covid-19 у США та Індії та іспанський грип.

Також у 2020 році з'явилися нові теми через пандемію. Люди більше почали захоплюватися кінематографом та зірковим життям. Також користувачі інтернету хотіли дізнатися про серіал від платформи Netflix - "Корона", стрічку "Останній танець". Цікавилися й спортивними темами. Зокрема багато людей читало про баскетболіста Майкла Джордана. Дізнатися більше захотіли й про фільм "Паразити", який отримав "Оскара".

Ще одною популярною темою стали вибори президента в Сполучених Штатах Америки. Понад 55 мільйонів переглядів набрала стаття про Дональда Трампа. Трохи менше - 34 мільйони - матеріал про нового главу держави Джо Байдена.


Нагадуємо, що в Україні до Нового року подешевшали фрукти. Причина зниження ціни частково в конкуренції, яка точиться між імпортерами фруктів. В ціні знизилися яблука, банани, лимони. А от вартість мандарин не зміниться.

Фрукти радують не тільки ціною, а й своїм різноманіттям. Відтак на полицях можна побачити різні види та сорти одного і того ж самого фрукту й вибрати саме той, що вам до вподоби.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Володимир Зеленський продемонстрував подарунок, який він отримав зі Слов'янська. Так, йому подарували солодкий будиночок, поруч з яким стоїть ялинка і сніговик. Але це ще не все: там можна побачити невелике привітання з новорічними святами. Фото подарунку можна побачити в нашому матеріалі.