Головна Новини Суспільство Наука та освіта Вікіпедія оприлюднила рейтинг найпопулярніших статей за 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Вікіпедія оприлюднила рейтинг найпопулярніших статей за 2020 рік

Найголовнішою темою, яка цікавила користувачів, стала пандемія COVID-19

30 грудня 2020, 23:45
Поділіться публікацією:

Вікіпедія склала рейтинг найпопулярніших статей, які шукали люди у 2020 році. До уваги бралася англійська версія сайту.

Вікіпедія оприлюднила рейтинг найпопулярніших статей за 2020 рік

Що шукали у Вікіпедії в 2020 році. Фото: bm.img.com.ua

На першому місці — матеріал про пандемію коронавірусу. Його прочитали понад 83 мільйони разів. Популярними статтями, пов'язаними з коронавірусом стали тексти про Covid-19 у США та Індії та іспанський грип.

Також у 2020 році з'явилися нові теми через пандемію. Люди більше почали захоплюватися кінематографом та зірковим життям. Також користувачі інтернету хотіли дізнатися про серіал від платформи Netflix — "Корона", стрічку "Останній танець". Цікавилися й спортивними темами. Зокрема багато людей читало про баскетболіста Майкла Джордана. Дізнатися більше захотіли й про фільм "Паразити", який отримав "Оскара".

Ще одною популярною темою стали вибори президента в Сполучених Штатах Америки. Понад 55 мільйонів переглядів набрала стаття про Дональда Трампа. Трохи менше — 34 мільйони — матеріал про нового главу держави Джо Байдена.

Вікіпедія оприлюднила рейтинг найпопулярніших статей за 2020 рік - фото 2

Нагадуємо, що в Україні до Нового року подешевшали фрукти. Причина зниження ціни частково в конкуренції, яка точиться між імпортерами фруктів. В ціні знизилися яблука, банани, лимони. А от вартість мандарин не зміниться.

Фрукти радують не тільки ціною, а й своїм різноманіттям. Відтак на полицях можна побачити різні види та сорти одного і того ж самого фрукту й вибрати саме той, що вам до вподоби.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що Володимир Зеленський продемонстрував подарунок, який він отримав зі Слов'янська. Так, йому подарували солодкий будиночок, поруч з яким стоїть ялинка і сніговик. Але це ще не все: там можна побачити невелике привітання з новорічними святами. Фото подарунку можна побачити в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини