Вчені визначили три фундаментальних принципи краси

Визначено фундаментальні принципи краси, що діють при будь-яких обставинах

Фахівці з Данії заявили, що позбавлені краси люди схильні до того, щоб трохи переоцінювати свої зовнішні дані, а красиві, навпаки, можуть недооцінювати себе. Щоб з'ясувати, в чому тут справа, вони провели нове дослідження, завдяки якому їм вдалося визначити три фундаментальні принципи краси. Про це пише видання lenta.

Вчені зазначили, що ці принципи діють при будь-яких обставинах і без будь-яких винятків. Так, першою ознакою краси можна вважати симетричне обличчя.

"Симетричне обличчя вважається гарним не тому, що люди домовилися про це, а тому що це знак хороших генів, які можна передати потомству. Зовнішня асиметрія, відповідно, є маркером поганої генетики", - поділився один з авторів цього дослідження Мадс Мейер Йегер.

На другому ж місці - риси обличчя, які є типовими для народу, до якого належить людина.

І завершує цей список рівна шкіра обличчя. Експерти пояснюють, що вугрі, синці під очима чи нездоровий колір шкіри - все це може значно знижувати оцінку зовнішніх параметрів в очах іншої людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 10 б'юті-лайфхаків по догляду за собою. Будь-яка дівчина мріє виглядати бездоганно, і це можливо за допомогою нехитрих процедур, які допоможуть позбутися від видимих недоліків шкіри і швидко поліпшити свій зовнішній вигляд.